Visagist Amsterdam

Visagist Amsterdam

Het werk van de visagist in Amsterdam staat voor het grootste deel in het teken van make-up en beauty. De visagist in Amsterdam is voortdurend in de weer met penselen, stijltangen, krultangen en mag zich elke dag opnieuw creatief uitleven. Het werk van de visagist in Amsterdam lijkt overigens steeds veelzijdiger te worden. Niet zelden namelijk blijkt de visagist in Amsterdam prima in staat om ook het haar er bij te doen.

 

Visagist noemt zich ook wel make-up artist

De visagist in Amsterdam is gecertificeerd en weet dus wat er verwacht wordt. Overigens wordt de visagist over de grens wel make-up artist genoemd, in ons land zijn er ook tal van visagisten die zich ook al standaard zo noemen. Voordat je jezelf zo mag noemen, doorloop je een opleiding en bij die opleiding behoort ook een deel hairstyling. Tijdens die opleiding worden je zowel de basistechnieken als ook de meer specialistische technieken aangeleerd.

 

Visagie speciaal voor de bruiloft

De visagist in Amsterdam weet niet alleen alles van het aanbrengen van make-up. Er is ook steeds ruim voldoende aandacht voor het reinigen van de huid en zeker ook voor de huidverzorging. In alles staat een goede, gave huid voorop. Op een gave huid kan de visagist in Amsterdam ook beter uit de voeten. De moderne visagist in Amsterdam kan ook al prima uit de voeten met onderdelen als camouflage en foundationtechnieken, zoals ook fixatie aan de orde komt. Ook het vormen van wenkbrauwen, werken met zonne make-up en het aanbrengen van make-up speciaal voor een bruiloft is aan de visagist in Amsterdam wel besteed.

 

Haar moet passen bij de aangebrachte make-up

Visagie is veel meer dan mascara en lippenstift. Je dienst als visagist alles te weten van zaken als oog corrigerende make-up, drama make-up en zogenaamde colorfull eyes. Ook voor de mensen die schitteren tijdens theaterproducties kan de visagist in Amsterdam van waarde zijn. Dat de visagist in Amsterdam ook de haarstyling verzorgt, is niet heel gek eigenlijk. Het is wel de bedoeling immers dat het haar past bij de aangebrachte make-up. En wie kan dat nou beter doen dan de visagist zelf.

 

Eigen visagist in dienst

De meeste bekende mensen die gebruik maken van visagie hebben een eigen visagist in dienst. Er is sprake van een vertrouwensband en de vaste visagist weet alles van de huid en de wensen van de bekend mensen. Leco is in ons land een goed voorbeeld van een vaste visagist voor tal van Nederlandse bekendheden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *