Thuiskapster Ede

Thuiskapster Ede

 

Ben je opzoek naar een thuiskapster in Ede? Dan is het misschien een goed idee om eerst na te denken over welk kapsel en haarkleur je wilt. Hoe weet je welke haarkleur bij je past? Je ontdekt het hier!

 

Welke haarkleur past bij jou

 

Er zijn meerdere factoren die bepalen of een bepaalde haarkleur bij je past of niet. Als je veel rood hebt in je gezicht, dan kan je beter uit de buurt blijven van warme kleuren. Daarnaast hangt veel ook af van jouw ondertoon. Een trucje: kijk naar je pols en beslis welke kleur je aders hebben. Zijn ze blauw? Dan heb je een koele ondertoon. Als ze eerder groen zijn, dan heb je een warme ondertoon. Wanneer ze blauwgroen zijn, heb je een neutrale ondertoon. Als je ondertoon neutraal is staan al de kleuren je goed!

 

Blond

 

Blond blijft nog steeds een populaire kleur, maar het is wel een haarkleur waar je écht mee moet staan. Is blond iets voor jou?

 

Warm blond

 

Als je huid olijfkleurig is of een gele ondertoon hebt, dan is warm blond ideaal voor jou. Het maakt zelfs niet uit hoe donker of bleek je huid is. Keuren zoals karamel, honing en strawbery blond zullen je geweldig staan!

 

Asblond

 

IJzige blonde kleuren zoals: ijs-, zilver- en champagneblond zijn kleuren die geschikt zijn als je een koele ondertoon hebt. Deze kleur is ook ideaal als je last hebt van roodheid in je gezicht, deze tinten zullen de roodheid verdoezelen!

 

Bruin

 

Ben jij van nature blond, maar wil jij het weleens stoerder hebben? Dan is bruin misschien wel een goede keuze of niet?

 

Koud bruin

 

Als je een koele ondertoon hebt dan zijn kleuren zoals mokka en chocolade écht iets voor jou. Daarnaast kan je ook kiezen voor kastanjekleur.

 

Warm bruin

 

Als je een gele ondertoon hebt, dan zijn tinten uit de kleurenfamilie van bruin, zoals honing en amber een goede keuze. Eigenlijk zal dan elke warme bruine kleur je mooi staan.

 

Rood

 

Wil jij het liever iets gewaagder? Dan is rood misschien de beste keuze! Behoort rood voor jou tot de mogelijkheden?

 

Koud rood

 

Rood is niet per se altijd een warm kleur. Als je een rode huid hebt dan kan je er dus nog altijd voor kiezen om te kiezen voor koud rood. Koud rode kleuren zijn: kastanjerood, bordeaux en felrood.’

 

Warm rood

 

Heb je een neutrale of gele ondertoon? Dan kan je het beste kiezen voor strawbery blond, of een rode koper- of roesttint. Deze kleuren complimenteren je huidskleur.

 

Zwart

 

Voor zwart haar heb je het best een koele ondertoon. Het is bijna in elk geval beter om te kiezen voor warmzwart, tenzij je een hele koele ondertoon hebt en dus een ietwat grijzige huid (komt voor bij de donkere huis).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *