Naar de herenkapper

De herenkapper is steeds populairder en het is ook zeker aan te raden om hiervoor te kiezen. Als man wil je er natuurlijk verzorgd uitzien, maar daarbij is het dus belangrijk dat je naar de herenkapper gaat. Bij de herenkapper wordt je haar goed geknipt en hierdoor zit je haar er altijd goed en verzorgd uit. Het is zelfs mogelijk om jouw baard te laten verzorgen door de kapper. Tegenwoordig is het onder mannen populair om naar de barbier te gaan, maar het is ook mogelijk om bij een goedkoper alternatief een maandelijks abonnement te nemen. De kwaliteit is dan wel een stuk minder, maar het is wel fijn als je krap in kas zit. 

 

Wat zijn de laatste haartrends

Je wilt natuurlijk niet altijd hetzelfde kapsel hebben. Zo is het niet meer in de mode om je haar schuin in een krul te hebben met een baard van 2,5 mm. Je kunt hierdoor beter voor een kapsel gaan met een oploop en strak naar achter. Hierbij is het mooi om een baard te hebben van ongeveer 6mm. Dit zijn natuurlijk moeilijke keuzes, maar een kapper kunt hierbij helpen. Om deze reden is het goed om naar de kapper te gaan, want hier heb je namelijk magazines waar je uit verschillende afbeeldingen kunt kiezen.

Herenkapper

Je kan er ook voor kiezen om je haar te laten verven

Je kunt er ook voor kiezen om bij de herenkapper je haar te laten verven als je iets anders wilt proberen. Dit is natuurlijk leuk, maar het is hierbij zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden. Veel jongens schamen zich hiervoor en willen zelf hun haar verven. Als je besluit om je haar zelf te verven, dan komt dit ten nadele van de kwaliteit. In veel gevallen krijg je een andere kleur en dit wil je voorkomen. Het is daarom aan te raden om altijd naar de herenkapper te gaan en hierbij te vragen naar de mogelijkheden. Mocht je niet veel waarde hechten aan een herenkapper, dan is het verstandig om naar de vrouwen kapper te gaan. Hierbij weet je zeker dat het op een juiste manier wordt toegepast.

 

Al om al is het bezoeken van de kapper voor mannen een must. Ben jij benieuwd wat je met jouw haar kan doen? Dan is het aan te raden om naar een specialist te gaan. Hierbij weet je zeker dat jouw haar optimaal mogelijk wordt geknipt voor de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *