La lady, Groothandel hair extensions

Ben jij zelf helaas niet gezegend met een volle bos haar? Dan heb je alsnog de mogelijkheid om dit te creëren. Hair extensions zijn namelijk een goede oplossing. Met een paar extensions in jouw haar kun je meteen voller en volumineuzer haar creëren. Op het moment zijn erg veel groothandel hair extensions te vinden. Dit komt doordat steeds meer vrouwen, maar soms ook mannen gebruik maken van de haar extensions. Veel mensen hebben niet de haardos die zij zichzelf hadden gewenst. Klachten over te dun of te futloos haar zijn dan ook veel te horen in de kapsalon. De haardos kan te dun zijn omdat de hoofdhuid weinig haren bevat of omdat de aanwezige haren een geringe diameter hebben.

Waarom extensions nemen?

In het algemeen gaat de dikte van het haar bij iedereen steeds meer achteruit. Ongeveer 70% van de mannen en 55% van de vrouwen krijgt te maken met een vermindering van het aantal haren. Als de hoofdhuid nog relatief veel haren bevat, kunnen de haar extensions worden bevestigd aan de natuurlijk haren om zo de ze haardos dikker te maken. Een groothandel hair extensions biedt niet de mogelijkheid om op een kale hoofdhuid haren toe te voegen. Hiervoor zijn gehele of gedeeltelijke haarwerken de aangewezen oplossing. Naast het toevoegen van haren om het haar dikker te maken, gaan ook steeds meer vrouwen er toe over om haren toe te voegen om hun haar langer te maken. Je hebt ook de optie om met modieuze kleuren of structuren je haar te veranderen. Alles wordt ingekocht bij een groothandel hair extensions, maar de kapper zelf kan de extensions nog bijknippen of in een andere kleur verven.

Het aanbrengen van de extensions

Als je overweegt om hair extensions in jouw haar te nemen, is het raadzaam goed met je kapper te overleggen wat de eisen en wensen zijn. De kapper kan mee bepalen of de kwaliteit van het natuurlijk haar voldoende is om de haartoevoeging eraan te bevestigen. Daarnaast moet de kapper bij de groothandel hair extensions het haar inkopen. Hiervoor is het belangrijk dat hij/zij precies weet wat jij wil. Er kan besloten worden om eerst een paar plukjes haar toe te voegen om te zien hoe haar zich gedraagt. Vervolgens wordt met de kapper bepaald hoeveel haar wordt toegevoegd, van welk materiaal, welke kleur en welke structuur. De kapper heeft vaak niet alle mogelijkheden al in haar assortiment. Dit zal dus ingekocht worden bij een groothandel hair extensions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *