Kapsalon

Aan kapsalons geen gebrek in ons land, waar de salons nog steeds als paddenstoelen uit de grond schieten. En dus is het aan de kapsalon om ergens het verschil te maken. Dit kan door de manier van knippen, maar ook door de service die geboden wordt. Want nergens anders is de service zo optimaal als bij de kapper.

 

Hoe meer kleuren, hoe beter

Natuurlijk wordt een kapsalon in eerste instantie beoordeeld op de technische vaardigheden; op het knippen, snijden en in model brengen van het haar dus. Wat anno 2019 vooral een kunst is die beheerst moet worden is het kleuren van haar. Was vroeger een kleurtje nog prima, tegenwoordig willen vooral de vrouwen liefst twee, drie of zelfs vier kleuren in het haar. Op het gebied van kleur kan bijkans alles tegenwoordig. Hoe kleurrijker het haar, hoe beter. Althans zo lijkt het wel.

Kapsalons

 

De beste producten en de lekkerste koffie

Het aanbrengen van extensions, highlights, het haar wassen en het aanbrengen van een koele crème; in de kapsalon gebeurt het allemaal. En dat ook voor mannen uiteraard, want ook die laten zich tegenwoordig in de watten leggen in de kapsalon en beschouwen het net als vrouwen als een heerlijk verwenmomentje. Even heerlijk de haartjes wassen, een crème, koffie als je even moet wachten; het is heerlijk in de moderne kapsalon, waar uiteraard hippe muziek uit de speakers schalt en waar je na je behandeling de beste producten voor je haar koopt.

 

Laat ook je baard en snor verzorgen

In de kapsalon ben je tegenwoordig ook voor het verzorgen van je baard en snor aan het juiste adres. In de kapsalon keert de barbershop nadrukkelijk terug nu steeds meer mannen besluiten hun baard te laten staan en ook de snor lekker te laten groeien. Uiteraard neem je ook je zoon of dochter gewoon mee naar de kapsalon, waar ze in een speciale kinderstoel ook van overtollige haartjes ontdaan worden. Na afloop krijg je als je afrekent een stempel voor op de stempelkaart. Een volle kaart levert je een gratis knipbeurt op.

 

Amper nog scheiding tussen een mannen- en een herenkapper

Service dus, gastvrijheid en het aanbieden van tal van verschillende behandelingen. In de moderne kapsalon kan het allemaal. En scheiding tussen een heren- en vrouwen kapper is er amper nog, de moderne kapster beheerst alle facetten van het vak en is ook het adres voor het laten aanbrengen van een gala-kapsel, bijvoorbeeld als je gaat trouwen.

 

Klik hier voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *