Kapper Mijdrecht

Kapper Mannen

Nergens zo’n gastvrije ontvangst als bij de kapper Mijdrecht. Daar staat de koffie nog net niet klaar, is de leestafel bekleedt met prima lectuur en klinkt moderne muziek uit de speakers. Je krijgt na de behandeling een stempel of sticker op je klantenkaart, een volle klantenkaart levert je gratis producten of een gratis behandeling op.

 

De concurrentie is moordend

Dat de kapper Mijdrecht anno 2019 zo gastvrij is, heeft onder meer te maken met het feit dat ergens het verschil gemaakt moet worden vanwege het simpele feit dat de concurrentie echt moordend is. Zelfs in de kleinere dorpjes is er keuze uit verschillende kapsalons en dus wordt er gestreden om de gunsten van elke klant. Dit doen ze met service en uiteraard met de geboden kwaliteit. En let op, als kapper van nu moet je heel wat vaardigheden beheersen nu de consument steeds hogere eisen stelt aan het kapsel.

 

Kleuren is een specialisatie

Knippen, snijden, föhnen, watergolven aanbrengen en extensions en highlights, het zijn zomaar wat dagelijkse werkzaamheden van de kapper, die in de salon zowel mannen vrouwen als kinderen welkom heet. Daarnaast neemt het kleuren van het haar een steeds prominentere rol in. Het liefst hebben vrouwen verschillende kleuren in het haar, liefst opvallende, felle kleuren. Kleuren is daarom meer en meer een specialisatie geworden. En dat dat terwijl het vroeger uitsluitend gebruikt werd om de grijze haren te camoufleren.

 

De comfortabele stoel

Ook de moderne hulpmiddelen worden in de kapper Mijdrecht toegevoegd, bijvoorbeeld de tablet waarop je prima een nieuw kapsel kiest. In een kapper Mijdrecht koop je tegenwoordig de beste producten en uiteraard liggen de roddelbladen ook nog gewoon in de kapper Mijdrecht en is er ook nog steeds de speciale kinderstoel. Over stoelen gesproken, de stoel waarin de klant zit is ook al iets waarmee het verschil gemaakt kan worden. Als de consument van nu niet comfortabel in de stoel zit, dan kan dit tegenwoordig namelijk al een reden zijn om de volgende keer naar een andere kapper te gaan. Bij de keuze voor een kapper Mijdrecht speelt uiteraard ook de prijs een rol.

 

Hard werken

Het is hard werken in de kapsalon. Hard werken voor de gunst van de consument en met de wetenschap in het achterhoofd dat je bij elk klein foutje de klant de komende tijd niet weer ziet. Tenslotte; de moderne kapper Mijdrecht behandelt ook de baarden en snorren van mannen, nu mannen het leuk vinden die te laten staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *