Herbalife producten

Herbalife boekte ongekende successen en viel diep. Maar: anno 2019 is het Amerikaanse merk van grondlegger Mark Hughes weer springlevend. Met behulp van Herbalife producten is het de bedoeling dat je gewicht verliest, dat je je beter voelt en dat je ouder wordt. Herbalife producten zijn in ons land in het verleden bekend geworden vanwege de verkooptechniek die gehanteerd werd.

Hughes begon zijn imperium vanuit de kofferbak van de auto

Mark Hughes is er dus de oorzaak van dat we in ons land allemaal wel Herbalife producten kennen. Hij begon zijn imperium gewoon vanuit de kofferbak. Herbalife is een beursgenoteerd bedrijf en de Herbalife producten vinden aftrek in meer dan tachtig landen ter wereld. Nieuw binnen de Herbalife producten is Herbalife 24. Dit zijn producten voor sporters en andere actievelingen. Zwemcoach Jacco Verhaeren is het gezicht van deze nieuwe tak aan de Herbalife boom.

Herbalife

Voor als je af wilt vallen of juist aan wil komen

Herbalife producten zijn shakes, tussendoortjes en voedingssupplementen die gebruikt kunnen worden als je gewicht wilt verliezen of als je juist wat kilo’s aan wilt komen. Heb je overgewicht, vervang dan je twee dagelijkse maaltijden door shakes. Deze shakes bestaan met name uit soja proteïne en plantaardige koolhydraten. Dit geeft veel langer een verzadigd gevoel. Herbalife biedt ook producten aan zonder soja en gluten. Iedereen kan dus gebruik maken van de producten van deze gigant.

Gebruik ook de vezel- en kruidentabletten van Herbalife

Precies 22 Kcal bevat een shake, dit is inclusief de kwart liter halfvolle melk waarmee je de shake mengt. Bij de Herbalife producten neem je ’s avonds een normale maaltijd, wel het liefst met weinig vet en weinig koolhydraten. Verder gebruik je Herbalife producten in de vorm van vezel- en kruidentabletten en de speciale kruidenthee. Om het bereikte gewicht te behouden, kun je gewoon een maaltijd per dag vervangen door een shake.

Ook interessant is de Weight Loss Challenge

Behalve het kopen van de Herbalife producten, kun je ook meedoen aan de Weight Loss Challenge. Dit is een cursus van twaalf weken die in heel het land gegeven wordt. Wekelijks komen de deelnemers om zich te laten wegen en meten en wordt een presentatie over gezonde voeding gegeven. Uiteraard worden ook de producten die Herbalife te bieden heeft uitvoerig (en positief) besproken. De winnaar van de challenge is degene die de meeste kilo’s afvalt. De prijs is een mooi geldbedrag.

 

Klik hier voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *