Een Thaise massage in Rotterdam

Thaise massage Rotterdam

 

Goede zelfzorg is ontzettend belangrijk voor ons welzijn. We weten dat we gezond moeten eten en regelmatig zouden moeten bewegen, maar besef je eigenlijk wel hoe belangrijk het is om ook te zorgen voor regelmatige ontspanning? Iedereen heeft zo zijn eigen manieren om tot rust te komen. Sommige mensen genieten van een goed boek of een grappige film en andere mensen maken liever een lange wandeling in het bos. Een andere manier om effectief te ontspannen is door middel van een massage. Een massage is een goede manier om stress en spanning in het lichaam te verminderen, de bloedsomloop te stimuleren, de balans tussen lichaam en geest te herstellen en nieuwe energie op te doen. Alleen maar voordelen dus! Er zijn allerlei verschillende soorten massagetechnieken die in diverse massagesalons worden toegepast. Populaire vormen van massage die je veel kunt boeken zijn de ontspanningsmassage, een hot stone massage, de Shiatsu massage en de Thaise massage Rotterdam.

 

De Thaise massage

 

De Thaise massage is een echte klassieker en aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer energie en een betere balans tussen lichaam en geest. Deze vorm van massage is traditioneel een geneesmethode om onbalans in het lichaam te helen. Daarom verschilt de Thaise massage ook enigszins van andere vormen van massage. Tijdens een Thaise massage worden de spieren in jouw lichaam niet zozeer los gemasseerd, maar wordt het lichaam eerder gestrekt en gerekt. De Thaise massage is hiermee een soort mix van massage, yoga, acupressuur en stretchen. Dit maakt deze vorm van massage een helende ervaring voor lichaam en geest. Deze massage gaat ook gepaard met veel rituelen en is een echte samenwerking tussen de masseur en jijzelf. Heb jij al zin in deze ‘yoga for lazy people’, zoals de Thaise massage ook wel wordt genoemd?

 

Een Thaise massage boeken

 

Wil je de voordelen van een Thaise massage eens zelf beleven? Boek dan een masseur of masseuse bij jou in de buurt. Een goede massagesalon vind je zonder moeite door online te kijken en op zoek te gaan naar een Thaise massage in Rotterdam of in de jouw woonplaats. Let goed op de reviews van eerdere klanten om je te verzekeren van de beste behandeling. Boek snel een massage en geniet van dit moment voor jezelf en de hervonden energie na de behandeling.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *