Een goed kapsel geeft een goed gevoel

Kapsel

Een slechte knipbeurt kan een flinke impact hebben op je humeur. Als je ziet dat je kapster net dat ene plukje scheef knipt of net de ene bakkebaard langer laat dan de andere of wanneer ze de dode puntjes er niet allemaal afknipt. Het geeft een ergerlijk gevoel. Een goede kapper kan ervoor zorgen dat je er weer goed uitziet en je je weer lekker fris voelt. Zo kan een goede kapper een prachtig kapsel geven aan iemand waarvan het haar soms niet helemaal meewerkt. Een goede kapper heeft ook inzicht op wat wel en niet kan.

 

Wat doet een kapper precies?

Een kapper is gespecialiseerd in het knippen en wassen van het haar en doet dit in een kapperszaak. Een goede kapper knipt het haar van zijn of haar klanten precies zoals de klanten het willen en dan nog beter. Een goede kapper weet ook echt daadwerkelijk wat goed bij je past en wat niet en zal dat ook eerlijk aan je vertellen. Als je met een idee komt waarvan hij of zij denkt dat je er niet goed uit mee gaat zien zullen ze je dat vertellen om te voorkomen dat jij je stom en verdrietig gaat voelen nadat de knipbeurt voorbij is. Een goede kapper doet ook aan het wassen van het haar en als dat wordt gevraagd kunnen ze ook je haar kleuren. Ook dan kunnen ze je helpen met de keus maken welke kleur(en) je dan wilt en of je het permanent wilt of maar tijdelijk. Want ook dat is een belangrijke keuze die je moet maken als je je haar wilt gaan kleuren.

 

‘Heb je een afspraak?’

Over het algemeen maak je eerst een afspraak bij de kapper voordat je er naartoe gaat maar, het kan ook zo zijn dat je gaat naar de kapper zonder afspraak in de hoop dat er een plekje vrij is. Naar de kapper zonder afspraak gaan is natuurlijk een klein risico die je loopt want je weet niet of er plek is of niet dus het kan zo zijn dat je naar de kapper gaat voor niks omdat het al helemaal volgeboekt zit bijvoorbeeld. Om dit risico te voorkomen is het een aanrader om een afspraak te maken via de telefoon of via de website van de kapperszaak. Het is eenvoudig, je kan je eigen kapper of kapster kiezen en je hebt garantie op een plek.

 

Kijk hier voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *